Pedern

Pedern

Fjelltur til Gjøversalen

Kevin Flåten er elev på Digitale media.
Kevin Flåten er elev på Digitale media.

Jeg og hele skolen dro på fjelltur på Gjøversalen.

Noen gikk til fots, noen tok buss et stykke og gikk derfra.

Jeg tok buss, firhjuling og hest til fjells. Det var litt ekkelt å ri på hest på grunn av at det var vondt for beina mine, men det gikk bra.

Da alle var på toppen av Gjøversalen var mange veldig stolt av å komme opp på toppen. Noen var litt sliten og falt inn i en annen verden i inne i hodet og Jon tok bilde av oss etter at vi hadde hatt en pause og vi dro alle tilbake til skolen.

Da ve var tilbake på skolen slappet noen av og noen tok en dusj og så ble det grøt kl. 14:00.

 

Andre saker

Å strikke selbugenseren

Hei folkens, husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her: Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår[…]

Les mer »

Takk for et fint år!

Skoleåret 2015-2016 er ubønnhørlig slutt her på Peder Morset folkehøgskole, men minnene lever videre. Vi i redaksjonen vil gjerne få takke alle bidragsytere og lesere for året som gikk. Det kommer ikke til å være så mye aktivitet her på pedern.no i sommer, men i slutten av august er vi[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *