Pedern

Pedern

Fjelltur til Gjøversalen

Kevin Flåten er elev på Digitale media.
Kevin Flåten er elev på Digitale media.

Jeg og hele skolen dro på fjelltur på Gjøversalen.

Noen gikk til fots, noen tok buss et stykke og gikk derfra.

Jeg tok buss, firhjuling og hest til fjells. Det var litt ekkelt å ri på hest på grunn av at det var vondt for beina mine, men det gikk bra.

Da alle var på toppen av Gjøversalen var mange veldig stolt av å komme opp på toppen. Noen var litt sliten og falt inn i en annen verden i inne i hodet og Jon tok bilde av oss etter at vi hadde hatt en pause og vi dro alle tilbake til skolen.

Da ve var tilbake på skolen slappet noen av og noen tok en dusj og så ble det grøt kl. 14:00.

 

Andre saker

Hesteprosjekt

Lørdag 7. november hadde vi hest på planen som lørdagsprosjekt. Alle elevene på hestelinja ble tildelt ulike jobber og ansvarsområder. Jeg ble satt til leieridning. Jobben innebar at jeg skulle leie en hest rundt i ridehallen sånn at alle som hadde lyst fikk prøve å ri. I tillegg til dette[…]

Les mer »

Tanker rundt en vott

Våren er like rundt hjørnet, innspurten på skoleåret er i gang og nå begynner det å krible i magen – skoleturen nærmer seg og forventingene ligger der. Jeg kjenner på denne følelsen. Den er kjent, jeg har kjent den mange ganger. I 1979 var det første gangen jeg fikk oppleve[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *