Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

En dag full av glede

I gĂ„r var det MOT til Ă„ glede-dagen. Det er dagen for Ă„ glede andre litt ekstra. Denne dagen var vi pĂ„ valgfag fritidsledelse inne i sentrum for Ă„ glede folk der. Der mĂžte vi noen fra ungdomsskolen. Vi startet inne hos kommunen, der vi delte ut noen hyggelige lapper[…]

Les mer »

Pysjbomba

  PĂ„ torsdag var det Pysjamas-Bomba. Folk sĂ„ ut til Ă„ kose seg med pysjen sin. Det var mange som hadde pĂ„ seg pysjen hele dagen.  Vi hadde en konkuranse med premiering av beste kostyme. FĂžrste plass gikk til Till med kaninkostymet sitt, og andre plass gikk til Lillian. Hun[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *