Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

Intervju med en servitÞr pÄ kaféen

Jeg synes det var veldig kjekt Ă„ komme i gang med kafĂ©arbeidet. -Hva heter du? -Tale Åkra Maurseth. -Hvor mange er dere som arbeider pĂ„ kafĂ©en? -Vi er i hovedsak 7 personer som arbeider med dette. Olaug Dyrdal er kafĂ©ens overhode og styrmann og/eller hĂžyre hĂ„nd, mens Hanne Fjelly er[…]

Les mer »

Topless pÄ toppen

PĂ„ sĂžndag 17. april var Jay Mar og jeg pĂ„ GjĂžversalen og hadde en liten topptur. Vi kjĂžrte opp til parkeringsplassen og gikk opp til toppen pĂ„ en liten time. Vi hadde en liten pause fĂžr Ă„ putte pĂ„ snowboard og kjĂžrte rundt hundre meter, det var litt ubrukelig fordi det[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *