Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

Mario debuterer for Selbu ballklubb

Mario Martinez Rodriguez, som er volontĂžr pĂ„ Peder Morset folkehĂžgskole, debuterte for Selbu ballklubb sist lĂžrdag. Han ankom PMF i begynnelsen av september og har altsĂ„ allerede fĂ„tt en plass pĂ„ det lokale fotballaget. Mange av Selbus innbyggere hadde mĂžtt fram for Ă„ se spanjolen ikle seg den rĂžde og hvite[…]

Les mer »

Larsens Topp 20 Uke 18

  Comet Blue – Spaceship Nora En Pure – Zambia (Radio Mix) Krewella Ft. Diskord – Beggars JackLNDN & Fabich – Without You Nora En Pure Ft. Sons Of Maria – Sleeping In My Bed (Radio Mix) Brushey One String – Chicken In The Corn (Radio Version) Adana Twins &[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *