Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

PMF-kaféens sjokoladekakeoppskrift

Gjengen pĂ„ bakeriet vil gjerne dele oppskrifta pĂ„ vĂ„r gode sjokoladekake som et tips til helgen. Kaka serveres pĂ„ kafĂ©en som Arbeidstreningslinja driver pĂ„ Myrstadbygget pĂ„ TĂžmra.  Åpningstider pĂ„ kafĂ©en er fredag kl. 13:00 til 18:30 og onsdag kl. 10:30 til 15:00. Gamle og nye kunder Ăžnskes velkommen til vĂ„r[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *