Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

PMF-lekene 2017

I helga var det nok en gang duket for vĂ„rens vakreste eventyr pĂ„ Selbuskogen skisenter, nemlig PMF-lekene. Vi er aldri sĂ„ lite stolte av at vi nĂ„ har arrangert denne konkurransen hele 25 Ă„r pĂ„ rad. PMF-lekene er et landsomfattende skirenn for mennesker med utviklingshemming, det eneste i sitt slag.[…]

Les mer »

Mat i Danmark

PĂ„ linjeturen med Medialinja i KĂžbenhavn spiste vi litt forskjellig. Frokosten pĂ„ hotellet var god, jeg spiste eggerĂžre og pĂžlse og brĂždskiver med nugatti. Jeg drakk bĂ„de eple- og appelsinjuice. PĂ„ tirsdag var vi pĂ„ Burger King og spiste lunch etter at vi hadde vĂŠrt i Rundetaarn. Da spiste jeg[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *