Pedern

Pedern

Finne nye fritidsaktiviteter

Simone Mayer er student fra Tyskland.
Simone Mayer er student fra Tyskland.

 

 

 

 

Hei folkens!

I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂

Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg pĂ„ strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. NĂ„ kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med noen enkle ting, for eksempel pannebĂ„nd. Siste uke begynte jeg med strikking av en genser, med «SelbumĂžnster». Det er veldig vanskelig, spesielt for en nybegynner som meg. ForhĂ„pentligvis kan jeg bruke genseren i jula, det er mitt mĂ„l 😛

Hva tror du?! Vil jeg nÄ mitt mÄl?14462338844431446233836486

Vi sees!

Simone

Andre saker

Larsens Topp 20 Uke 11

Paperboys – Carnival Benjamin – Body Morgan Sulele – Lakenet Michal Szpak – Color Of Your Life Cedric Gervais Ft. Jack Wilby – With You Kent – Egoist Axwell – Barricade (Radio Edit) Big Fish vs Anastacia – I’m Outta Love Phillip George Ft. Dragonette – Feel This Way Animal[…]

Les mer »

Guttefest

Den 27. januar laget guttene fest for oss jentene. Det var veldig morsomt. Rolv Ăžnsket oss velkommen og vi begynte med en sang som heter Rai rai av DDE. Og sĂ„ var det tid for middag. Det var kjempegodt. SĂ„ sang vi Jenter av Di derre fĂžr vi begynte pĂ„[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *