Pedern

Pedern

Filmfestival på PMF

Kine Skei er elev på Digitale media.
Kine Skei er elev på Digitale media.

Lørdag 6. februar var tiden inne for den siste elevkvelden arrangert av noen av husene. Da var det endelig hus 6, 7 og 8 sin tur til å ordne i stand en hyggelig kveld for resten av skolen og besøkende. Disse husene hadde valgt temaet kino. Så den røde tråden gjennom hele kvelden var film, derfor ble det en filmfestival.

Kvelden startet klokken 17.30 nede i første etasjen på skolen, der var det mingling, velkomstdrink og kanapéer. Men før man kom inn i det rommet var det fotografering framfor en reklamevegg. Det skulle forestille når kjendiser kom på den røde løperen og ble fotografert. Etter ca en halvtime gikk turen opp i fjerde etasje og matsalen.

Oppe i matsalen sto husene klare i et kor. Det ble sunget en velkomstsang mens gjestene gikk inn og satte seg ned ved bordene som var pyntet ganske enkelt og fint. Det var en liten rosa løper, telys og brettede servietter. Etter at de i koret hadde satt seg ned på plassene sine var kvelden i gang for fult. Konferansierene ønsket alle velkomne, presenterte kvelden og maten før folk fikk begynne å forsyne seg. Maten denne kvelden var av litt variasjon. De som valgte maten ville ha noe litt BBQ opplegg, så det ble kyllingklubber, spareribs, svinenakke, salat, fløtegratinerte poteter og focacciabrød. Etter den første og den andre runden man kunne forsyne seg var det felles sanger. Det ble også vist noen reklamefilmer under middagen. Etter middagen, sangene og reklamene ble det en liten pause.

Når gjestene kom inn i matsalen igjen etter pausen var stolene flyttet på slik at de sto som i en bue rundt området der underholdningen skulle foregå. For nå var det tid for å starte kveldens underholdning for fult. Det var dansenummer fra filmen Grease, flere reklamer, en Olsenbandensketsj, kampsportnummer med knusing av takstein og det ble vist filmer som noen av elevene selv har laget og brukt veldig mye tid på. Helt på slutten av underholdningen var det en liten filmblanding. Da ble det spilt av en liten sang snutt fra en film samtidig som noen gjorde noe fra den filmen. Etterpå ble det litt dans før kaffe og kake.

Denne kvelden var det brownies, is og jordbærsaus. Det ble litt tid til mer dans etter dette før kvelden tok slutt. Kvelden var fin og koselig. Det var mye bra underholdning. Hus 6, 7 og 8 gjorde en god jobb med kvelden.

De tre guttene i Olsenbanden sitter og planlegger et kupp.
De tre guttene i Olsenbanden sitter og planlegger et kupp.

 

Det er fint med litt hjelp når man trenger sprengstoff.
Det er fint med litt hjelp når man trenger sprengstoff.

 

Harald fikk vist frem hobbyen sin, og han var kjempe flink. Ikke minst sterk.
Harald fikk vist frem hobbyen sin, og han var kjempe flink. Ikke minst sterk.

 

Det var stor variasjon under filmblandingssketsjen.
Det var stor variasjon under filmblandingssketsjen.

IMG_8561

Andre saker

Heute werde ich euch einen Text auf Deutsch, meiner Muttersprache schreiben. Vielleicht versucht ihn der ein oder andere ja zu lesen und zu verstehen 🙂 Nun bricht mein zweiter Monat hier im schönen Norwegen an und ich bin gespannt, was ich weiterhin erleben werde. Die erstenWochen haben mir gut gefallen[…]

Les mer »

Oktoberfest Germany

My friends and me in Dirndls.   Hey how 🙂 today I will tell you something about the ‘Oktoberfest’ in Germany. Back home, they celebrate it at the moment. Since 1810 the Oktoberfest, or ‘Wiesn’, happen every year at the ‘Theresienwiese’ in Munich. It’s the biggest Oktoberfest world wide! In[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *