Pedern

Pedern

Fem Volontører i en stor by

I forrige uke sto vi opp veldig tidlig for å reise til Oslo. Vi har vært på et seminar med mange andre volontører som jobber i Norge. De andre volontørene kommer fra Italia, Slovakia, Bulgaria, Slovenia, Ukraina og selvfølgelig også fra Spania, Østerrike, Frankrike, Belgia og Tyskland. Det var veldig spennende å møte mange forskjellige nasjonaliteter. Vi snakket mye om prosjektene vi jobber på og om hva vi tenker er «typisk norsk».

Om dagen lærte vi om mange andre prosjekter og snakket om hva vi gjorde og hva vi skal gjøre her på PMF. Vi har også besøkt «Alfred Nobel Fredessenter» og et norsk folkemuseum med mange gamle hus fra over alt i Norge. Men vi hadde også fritid og vi brukte denne tiden for å gå på «Nasjonalmuseet» å se på «Skriket» fra Edvard Munch og vi gikk gjennom byen for å kjøpe litt.

En gamle stavkirke på Norsk folkemuseum

Men jeg likte best kveldene når vi hadde tid for å gå rundt i byen og for å snakke mye med de andre volontørene. Noen av dem skal besøke oss senere i år, fordi de vil se hva vi gjør her i Selbu.

En gang møtte vi «Media» på frokost. Det var veldig hyggelig å møte noe fra «hjemme».

På lørdag kom vi tilbake. Det var en veldig fin tid i hovedstaden i Norge, men vi var også glad for å komme tilbake til PMF .

Andre saker

Larsens Topp 20 Uke 49

Larsens Topp 20 – Uke 49: Justin Bieber Ft. Halsey – The Feeling Sam Smith – Drowning Shadows Justin Bieber – Love Yourself Nico & Vinz – Our Love Interphase – No One Else (Radio Edit) Knife Party – Parliament Funk John Newman Ft. Charlie Wilson – Tiring Game Tritonal[…]

Les mer »

Livet på Digitale Media 2015-16

Det har vært et minnerikt og lærerikt år på Digitale Media på Peder Morset folkehøgskole i Selbu. Jeg har lært mye som helt sikkert vil komme til nytte senere i livet. Jeg har lært å redigere lyd og film, jeg har blitt flinkere til å ta bilder, jeg mener at skriveegenskapene mine ikke[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *