Pedern

Pedern

Et halvt år av Peder Morset folkehøgskole

Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.
Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.

Det har vært inholdsrikt halvår her på Peder Morset. Mye varierte aktiviteter. Jeg vil gjerne trekke fram mine høydepunkter. Og det er: Rypetoppen Adventurepark, Hegra Festning, grottetur, ansattes elevkveld, Mot-prosjekt og innebandy i gymsalen.
Her på denne folkehøgskolen har jeg lært mye forskjellig gjennom det første halvåret.

Jeg ønsker alle mine lesere på Pedern en riktig god jul og godt nytt år.
Det blir sikkert masse interessant og spennende å lese om på nyåret.

Takk for i år!

Andre saker

Besøk fra Selbu vgs

Jeg heter Martin Edvinsen, jeg kommer fra Selbustrand og går Barn og Ungdom på Selbu vgs. I fritiden driver jeg med trening, og spiller ganske mye dataspill. Det går litt tid til skating og å være med venner. Jeg liker å jobbe med mennesker og lærer noe nytt hver dag.[…]

Les mer »
Trond Lundberg og Lars Erik Jordhøy

Kokken Trond

Kjøkkensjefen poserer sammen med Pederns journalist. Foto: Elise Marie Johannessen.   Vi har selvsagt en kjøkkenleder her på Peder Morset folkehøgskole, og jeg har gjort et intervju med ham. -Hva heter du? -Trond Håvard Lundberg. -Hvordan er det å lage mat her på Peder Morset folkehøgskole? -Det er en fornøyelse[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *