Pedern

Pedern

Et halvt år av Peder Morset folkehøgskole

Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.
Lars Erik Jordhøy er elev på Digitale media.

Det har vært inholdsrikt halvår her på Peder Morset. Mye varierte aktiviteter. Jeg vil gjerne trekke fram mine høydepunkter. Og det er: Rypetoppen Adventurepark, Hegra Festning, grottetur, ansattes elevkveld, Mot-prosjekt og innebandy i gymsalen.
Her på denne folkehøgskolen har jeg lært mye forskjellig gjennom det første halvåret.

Jeg ønsker alle mine lesere på Pedern en riktig god jul og godt nytt år.
Det blir sikkert masse interessant og spennende å lese om på nyåret.

Takk for i år!

Andre saker

Multisport og Flexi til Lanzarote

Spaniafarerne har passene i orden og billettene er bestilt. 23. november drar Flexi og Multisport til Lanzarote på treningstur. Det er altså ikke lenge til de drar, så jeg ville sjekke stemningen og spørre om de er klare. Jeg har intervjuet fire av deltakerne og stilt dem fem spørsmål hver.[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *