Pedern

Pedern

Elevkveld med hus 6, 7 og 8

Amund Fagerholt er elev på Flexi.
Amund Fagerholt
er elev på Multisport og friluftsliv.

Den lørdagen var det elevkveld med hus 6, 7 og 8. Temaet for kvelden var Hollywood, det vil si at vi når vi gikk ned til siste etasje ble vi fotografert av en paperazzi og vi fikk kjeks og en drink til velkomst mat. Det var kjempegodt.

Underholdningen var blant annet sketsjer fra kjente filmer. De filmene de sketsjet var Frankenstein, Forrest Gump, James Bond, Ghostbusters, The Matrix, Star Wars og Titanic. Harald gjorde noe farlig jeg aldri ville ha gjort, han slo takstein med bare hendene og han blødde til slutt. Det var veldig modig gjort av han og det var veldig underholderne å se på, vi fikk popcorn når vi så live underholdning.

IMG_8523

De har til å med laget reklame filmer for blant handlet om snus, Red Bull, tran og en musikkvideo.

Det positive med festen var at alle sketsjene og reklamene var bra. Middagen var kjempe god, de hadde bra underholdning. Når det ble pause under middagen sang vi sanger og det syntes jeg var veldig trivelig.

Det negative med festen var at det var brownies til dessert fordi jeg liker ikke brownies så jeg håpte at de valgte noe annet.

Til middag var det spareribs med blant annet tilbehør og til dessert var det brownies med is.

IMG_8580

Harald fikk vist frem hobbyen sin, og han var kjempe flink. Ikke minst sterk.

IMG_8646

 

 

 

Andre saker

Hippiefest

Lørdag 2. april 2016 ble det arrangert nok en elevkveld på Peder Morset folkehøgskole i skoleåret 2015/2016. Det skulle egentlig være «elevheimskveld». Den ble strøket fra planen og erstattet av stipendiatene/volontørene sin elevkveld. Det var heldigvis ingen stor misnøye på grunn av endringene, tvert imot: Det ble veldig godt mottatt[…]

Les mer »

Intervju med Bastian Velvang

Hvor gammel er du? Jeg er 22 år. Hva likar du å gjøre? Likar fotball, likar å være med venner, spille på pcen og spille playstation 4. Hvilken linje går du på? Jeg går på idrett og friluftsliv. Hvor bor du? Jeg bor i Oslo, bodde på Hovseter i 17[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *