Pedern

Pedern

Elevkveld med hus 6, 7 og 8

Amund Fagerholt er elev på Flexi.
Amund Fagerholt
er elev på Multisport og friluftsliv.

Den lørdagen var det elevkveld med hus 6, 7 og 8. Temaet for kvelden var Hollywood, det vil si at vi når vi gikk ned til siste etasje ble vi fotografert av en paperazzi og vi fikk kjeks og en drink til velkomst mat. Det var kjempegodt.

Underholdningen var blant annet sketsjer fra kjente filmer. De filmene de sketsjet var Frankenstein, Forrest Gump, James Bond, Ghostbusters, The Matrix, Star Wars og Titanic. Harald gjorde noe farlig jeg aldri ville ha gjort, han slo takstein med bare hendene og han blødde til slutt. Det var veldig modig gjort av han og det var veldig underholderne å se på, vi fikk popcorn når vi så live underholdning.

IMG_8523

De har til å med laget reklame filmer for blant handlet om snus, Red Bull, tran og en musikkvideo.

Det positive med festen var at alle sketsjene og reklamene var bra. Middagen var kjempe god, de hadde bra underholdning. Når det ble pause under middagen sang vi sanger og det syntes jeg var veldig trivelig.

Det negative med festen var at det var brownies til dessert fordi jeg liker ikke brownies så jeg håpte at de valgte noe annet.

Til middag var det spareribs med blant annet tilbehør og til dessert var det brownies med is.

IMG_8580

Harald fikk vist frem hobbyen sin, og han var kjempe flink. Ikke minst sterk.

IMG_8646

 

 

 

Andre saker

Rolv Helge Wesenlund født 17. september 1936 i Horten og døde 18. august 2013 var en norsk komiker, plateprodusent sanger og skuespiller. Han var kanskje mest kjent for å ha spilt tittelrollen i musikalen og filmene om Bør Børson og figuren Marve Fleksnes i tv serien Fleksnes. I sin ungdom[…]

Les mer »

God juleferie!

Tirsdag 20. desember drar våre elever hjem på juleferie. Vi i Pederns redaksjon vil gjerne takke våre lesere for følget i året som har gått. Vi kommer tilbake med mer stoff fra livet på PMF på nyåret!

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *