Pedern

Pedern

Elevkveld hus 1 og 5

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

På selveste 31. oktober hadde hus 1 og 5 elevkveld.

Det hele startet med at vi fikk en middag som til slutt viste seg å være kylling og ris men som så ut som noe ganske annet.

IMG_6294
Hva fikk vi egentlig servert?

Det var satt frem noen gresskar her og der og ett skjelett som hang foran peisen så at stemningen var litt nifs det er det ingen tvil om.

Både før og etter middagen fikk vi høre noen skumle sanger. Etter middagen fikk vi gelé med øyne og munn. Etter at desserten var unnagjort skulle noen «heldige» barn få gleden av å løfte på 3 bøtter og ta med seg det de fant der raskest mulig til andre siden av rommet. Det som var i den siste bøtta var ikke så enkelt å få med seg over til den andre siden av rommet. Det var Simone som hadde gjemt hodet sitt under bøtta til stor skrekk for ungene og folkehøgskoleelevene.

IMG_6334
Alle fikk seg en god latter da de skjønte hva som var oppi en av bøttene

Etterpå var det stolleken med Marlene som vinner og de som gikk ut ble tatt med ut på gangen av Kevin som fikk de til å hyle høyt av skrekk etter at de hadde kommet ut på gangen.

Så skulle alle elevene deles opp i fire grupper og gå ned i gymsalen. Jeg var med i den gruppa som gikk først og på turen ned var det både stearinlys, gresskar og noen skumle skapninger her og der.

Alle kom seg (uheldigvis) helskinnet ned til gymsalen og der fikk vi se et show av våre volontører og studenter.

Etterpå fikk vi kaffe og kaker som smakte godt. Etter alt det søte måtte vi riste det av oss med litt dans. Det ble veldig populært.

Etter dansingen hadde vi broderring eller «heksering» som det ble kalt siden det var Halloween.

IMG_6421
Mange folk på dansegulvet

Andre saker

Hva jeg gjorde i juleferien

Julen er en fin høytid. Det er tiden da familier og venner samles og feirer en tid der tro, håp og kjærlighet står i fokus. Jeg ble hentet av pappas kjæreste som kjørte meg til pappa hvor vi fikk en god middag. På julaften var jeg hos mamma og kjæresten[…]

Les mer »

Fotball-EM 2016 i Frankrike

Fra 10. juni til 10. juli i 2016; så arrangeres det «Europamesterskap» i fotball (EM), for 15. gang i historien. Mesterskapet blir avholdt i Frankrike. Det ble offentligjort 28. mai 2010. Fotballkampene skal bli spilt 10 arenaer, i 9 byer og 1 kommune. Arenaene er: «Stade de France» (Saint-Denis) [Kapasitet: 81 338] «Stade Vélodrome»[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *