Pedern

Pedern

Elevkveld Hus 1 og 5

På lørdagen var det elvekveld og den var det hus 1 og 5 som hadde.

Det hadde blitt hengt opp en plakat noen dager før elevkvelden der det sto at temaet for kvelden var eventyr, og at alle måtte ha på seg gode og varme uteklær fordi vi skulle være ute først, og at vi skulle være inne og ha stil-longs party etter at vi hadde vært ute. Alle samlet seg spente og begynte å spekulere på hva som kom til å skje denne elevkvelden. Når klokken var pasert seks fikk vi vite at vi skulle ned i langhuset, der ble det servert middag. Det var kyllinggryte og pinnebrød som folk kunne få grille hvis de ville, det ble også servert varm saft til middagen også. Utenfor langhuset var det pyntet opp med små iglooer der lysene sto oppi. Etter at folk var ferdige med å spise middag gikk vi opp til skolen og satte seg inn i matslen med stilongsen på der underholdningen skulle være.

Første frier som er Erlend
Andre frier Thilo
Tredje frier Mads

Hele underholdningen startet med at det var noen som danset. Da dansingen var ferdig kom Carina inn og begynte og fortelle litt om prinsessen som ingen kunne målbinde. Da hun var ferdig med å fortelle, fikk vi se en video av noen friere som skulle prøve å gifte seg med prinsessen. Da videoen var ferdig kom frierne en etter en og skulle prøve å gifte seg med prinsessen. De fleste av frierne klarte det ikke, men den siste frieren fikk det til. Etter at eventyret om prinsessen som ingen kunne målbinde var ferdig  ble det servert boller, kakao og kaffe. Så var det klart for eventyrquiz som Carina og Vilde ledet. Den var det mange som syntes var lett og noen syntes det var vanskelig. Da eventyrquizen var ferdig ble det hallingkast, målet med hallingkast er at man skal treffe en hatt med en fot, hatten skal henge på en stav som vanligvis skal holdes av en jente og hatten skal helst fly så langt av gårde som mulig. Vinneren bestemmes av hvilken hallingdanser som har det høyeste kastet. Det er vanligvis danseren som bestemmer høyden på hatten før han gjør kastet. Det var veldig mange som prøvde seg  og alle som prøvde seg var veldig flinke. Etter hallingkast var ferdig ble det arrangert stollek, der var det Astrid som stakk av med seieren. Etter at stolleken var ferdig ble det dansing før kvelden ble avsluttet med broderringen. Vi fikk også vite at det ble film i A klasserommet for de som ville se Snow White and the Huntsman men det var ikke obligatorisk. Det var en veldig bra elevkveld som hus 1 og 5 arrangerte.

Fjerde frier Lars
Femte og siste frier Sondre
Sondre gifter seg med prinsessen
Fra venstre: Carina, Erlend, Thilo og Mads, fra høyre Pål, Lasse, Vilde og Sondre
Bastian prøver seg på et hallingkast
Sander prøver seg på hallingkast
Oda prøver seg hun også
Annika prøver seg på et hallingkast
Helena og Emilie koser seg på elevkvelden
Emma og Antonia kysser Mads på kinnet etter vel gjennomført innsats
Amund, Anne og Bente koser seg under elevkvelden
Stollek på gang
Emily, Oda, Katarina og Astrid koser seg ute på dansegulvet
Gangmanstyle dansen ledet av Ingrid
Bastian er dj for kvelden

 

 

 

Tekst og foto:

Robert Norli Hamnes, elev på Medialinja 2016-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre saker

Onsdag 5. april kl. 10:00 kom bakeri-gjengen fra Camphill Rotvoll på besøk til Kevin (hus 1). For de som ikke vet hva Camphill er: det er arbeid med litt forskjellig som bakeri, safteri, gartneri, veveri, snekkeri og Steinerskole. Det ligger i Trondheim på Lade. De på bakeri baker brød og kjeks av[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *