Pedern

Pedern

Elevkveld hus 5, 6 og 7

Lørdag 28. oktober var det elevkveld. Det var hus 5, 6 , 7 som arrangerte elevkvelden. Det var kjempegøy å se på. Middagen var tapas og desserten var sjokolademousse.

Artig og variert underholdning med dans, hip hop, arabisk dans, rap, stemningsrapport fra tilsynet og en skummel løype i et spøkelsehus. Det skremte mange. Skrekk og gru! Seinere på kvelden ble det dans og alle lærerne var med på en dans.

Vi hadde et husorkester som bestod av Goffle, Mieke, Tiril, Aina, Rebekka og Ann Kristin. De spilte fra Dovregubbens hall og når trollmor har lagt sine 11 småtroll.

Andre saker

På lørdag var det klart for elevkveld, det var føste elevkveld som elevene arrangerte for hverandre. De som sto i spissen for denne elevkvelden var hus en og fem. Vi fikk beskjed dagen før om at temaet for kvelden var Halloween og at det var fint om vi kledde oss ut,[…]

Les mer »

Ullhøsting med kunst og designlinja

Onsdag reiste fire elever fra Kunst og designlinja i vei for å høste ull.  Sauene skal klippes etter en lang beitesesong og for å få tak i den beste ulla er det best å bli med til bonden og sortere ut ulla med høyest kvalitet.  Norsk kvit sau heter sauerasen[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *