Pedern

Pedern

Elevkveld hus 5, 6 og 7

Lørdag 28. oktober var det elevkveld. Det var hus 5, 6 , 7 som arrangerte elevkvelden. Det var kjempegøy å se på. Middagen var tapas og desserten var sjokolademousse.

Artig og variert underholdning med dans, hip hop, arabisk dans, rap, stemningsrapport fra tilsynet og en skummel løype i et spøkelsehus. Det skremte mange. Skrekk og gru! Seinere på kvelden ble det dans og alle lærerne var med på en dans.

Vi hadde et husorkester som bestod av Goffle, Mieke, Tiril, Aina, Rebekka og Ann Kristin. De spilte fra Dovregubbens hall og når trollmor har lagt sine 11 småtroll.

Andre saker

Adventures in Norway

For this being my first time out of the United States, I could not ask for a more incredible experience. I have gotten the question, «Why did you want to go to Norway in the winter of all places to study?» many times. My answer, at first, was always that it[…]

Les mer »

Kunst og design

Det jeg har drevet med på Kunst og design er å kopiere  maleri av Vincent Van Gogh. Van Gogh er en kjent kunstner som ble kjent etter han døde for alle kunsteriske maleri han malte. Så oppgaven gikk ut på å male sitt egen tolking av det maleriet. Det var ganske utfordrende i[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *