Pedern

Pedern

Elevkveld hus 5, 6 og 7

Lørdag 28. oktober var det elevkveld. Det var hus 5, 6 , 7 som arrangerte elevkvelden. Det var kjempegøy å se på. Middagen var tapas og desserten var sjokolademousse.

Artig og variert underholdning med dans, hip hop, arabisk dans, rap, stemningsrapport fra tilsynet og en skummel løype i et spøkelsehus. Det skremte mange. Skrekk og gru! Seinere på kvelden ble det dans og alle lærerne var med på en dans.

Vi hadde et husorkester som bestod av Goffle, Mieke, Tiril, Aina, Rebekka og Ann Kristin. De spilte fra Dovregubbens hall og når trollmor har lagt sine 11 småtroll.

Andre saker

Byvandring i København

København har mange rare og kjente butikker. Sammenlignet med Trondheims gater er dette ekstremt annerledes. Det er mye flere folk og mye større. Vi var der på black friday. Det var kaos i både butikkene og i gatene. Absolutt alle butikkene var fulle av kjøpegale folk. Det var julemarked mens[…]

Les mer »

Praksiselev Vetle

Foto: Christina Undrum Andersen Hei, jeg heter Vetle Strand Lorentzen, jeg er 16 år og kommer fra Trodheim. Jeg går helse og oppvekst VG1 på Byåsen VGS. På fritiden rigger jeg til konserter, styrer lys og lager musikk. Jeg skal være her på  Peder Morset folkehøgskole,  2 uker i praksis. I disse 2[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *