Pedern

Pedern

Elevheimskveld Hus 1

På elevheimskvelden på lørdag så hus 1 E.T(1982). Den filmen er søt og litt morsom. Hvis du skal se filmen må du tåle p-ord (if you know what i mean ?° ?? ?°) og alkohol, jeg vil foreslå den for de som er over 7 år.

Vi spiste kake og drakk kakao og kaffe og tullet litt. Filmen var over kl 22:00. Folka som er på HUS 1 var meg Kevin, Jay Mar, Ingebjørg, Sofie, Laila, Joakim, Guro, Ann Kristin, Samira, Gunn Inger og Joe.

Andre saker

Kursuke tirsdag: Dans

    Da har jeg kommet inn til en annen verden hvor folk nøyt hvert steg de tok og gjorde de noen feil så lo de og prøvde på nytt. Der så jeg Kara og Samira lære de unge spreke menneskene som var så flinke at jeg nesten ikke kunne[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *