Pedern

Pedern

Det fjerde MOT-prosjektet

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Lørdag 16. januar hadde vi det fjerde av seks MOT-prosjekt på Peder Morset folkehøgskole.

Først skulle vi samles i A-klasserommet og da var det fokus på å se på trivselsbarometerne og det var små forskjeller fra den samme testen som vi tok i november.

Vi har to elever fra Byåsen VGS på utplassering og de skulle også ta testen og fortelle om de største forskjellene på Byåsen VGS og Peder Morset folkehøgskole.

Litt senere skulle alle samles i gymsalen og sitte i ring rundt en lyslykt med brennende lys i. Der skulle alle sammen si noe fint til hverandre og det klarte alle sammen veldig bra.

Det var en fin dag med MOT på lørdag også.

 

IMG_1271

Det er mye oppmøte på lørdager også.

IMG_1327

Med brennende lys var det nok enklere å si det man hadde på hjertet til hverandre.

Andre saker

Årbokprosjekt

Lørdag den 23. januar hadde Digitale media sitt lørdagsprosjekt. Det var da et årbokprosjekt der alle ble delt opp etter linjer, for å skrive til årboka. Teksten skulle inneholde det de har gjort på linja, morsomme historier og det de aldri vil glemme. Da linjene var ferdig med teksten ble[…]

Les mer »

PMF-kaféen er i gang

  Da er PMF-kaféen offisielt åpnet! Her tilbyr de kaker, kaffe, brus, horn, pizza og god service. Vi på Digitale media dro en tur på onsdag denne uka for å dekke åpningen, og var så heldige å få oss et kakestykke hver. Jeg fikk smake sjokoladekaka, og kan tilføye at[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *