Pedern

Pedern

Det fjerde MOT-prosjektet

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Lørdag 16. januar hadde vi det fjerde av seks MOT-prosjekt på Peder Morset folkehøgskole.

Først skulle vi samles i A-klasserommet og da var det fokus på å se på trivselsbarometerne og det var små forskjeller fra den samme testen som vi tok i november.

Vi har to elever fra Byåsen VGS på utplassering og de skulle også ta testen og fortelle om de største forskjellene på Byåsen VGS og Peder Morset folkehøgskole.

Litt senere skulle alle samles i gymsalen og sitte i ring rundt en lyslykt med brennende lys i. Der skulle alle sammen si noe fint til hverandre og det klarte alle sammen veldig bra.

Det var en fin dag med MOT på lørdag også.

 

IMG_1271

Det er mye oppmøte på lørdager også.

IMG_1327

Med brennende lys var det nok enklere å si det man hadde på hjertet til hverandre.

Andre saker

Idrett og friluftsliv i høst

  Nå skifter høsten her i Trøndelag gradvis over til å bli vinter. Det har vært en høst med mange soldager og det har skapt mye god utendørsaktivitet.   Høsten har blitt brukt til ulike friluftsaktiviteter og vi har fått et godt fellesskap. Vi startet året med å bli kjent[…]

Les mer »

Valgfag Hopp og sprett

Vi har vært en tur innom valgfaget Hopp og sprett og snakket med to elever. -Hva heter du? -Kajsa Madeleine Nakstad. -Hvorfor valgte du Hopp og sprett?  -Tenkte det ville være ganske artig å bli bedre enn det jeg var, så jeg tror dette kommer til å bli veldig  morsomt. -Hvor lenge har[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *