Pedern

Pedern

Danseprosjekt Zumba

Kajsa Madeleine Nakstad er elev på Hestesport.
Kajsa Madeleine Nakstad er elev på Hestesport.

På lørdag 31. oktober hadde vi danseprosjekt og det var mange forskjellige danser som vi tidligere i uken kunne velge mellom. Jeg valgte zumba for det var noe nytt. Jeg hadde Rebeca og Justine som lærere. Jeg lærte å danse zumba, noe som jeg ikke helt var svært begeistret over siden jeg ikke er vant til å danse til koregrafi. Jeg ville prøve noe nytt og spennende så det gikk seg til og jeg storkosa meg sammen med gjengen. Vi trena og pugga stega til punkt og prikke til det endelig skulle skje, for vi skulle vise fram til hele skolen hva vi hadde lært. Da var det bare å sette i gang, hele skolen så på meg med nye øyne. Jeg tenkte at nå har jeg trena på dette bare i noen timer og burde huske. Det gjorde jeg men glemte det ene steget men det gikk heldigvis bra. Da var det å se på de andre som hadde lært seg andre danser og det var fantasisk hvor flinke alle sammen var!

IMG_5129

Tekst av Kajsa Madeleine Nakstad

Andre saker

Kursuke tirsdag: Adrenalinvukku

I dag tirsdag har Adrenalinvukku vært og padla kano i første økt. I den sammenheng dro de også kanoen opp en vannrenne og «akte» ned. De så ut til å ha det veldig moro, selvom kanoen ble fylt med en del vann.      

Les mer »

Kortfilmprosjekt

Stillbilde fra filmen vår. De siste tre ukene har vi drevet med et kortfilmprosjekt her på Digitale media. Da skulle vi planlegge selve filmen og arbeidsoppgaver. Vi filmet alt for så å redigere klippene sammen. Så alt dette er gjort på egen hånd. Vi fant musikk på nettet som passet[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *