Pedern

Pedern

Byvandring i København

København har mange rare og kjente butikker. Sammenlignet med Trondheims gater er dette ekstremt annerledes. Det er mye flere folk og mye større. Vi var der på black friday. Det var kaos i både butikkene og i gatene. Absolutt alle butikkene var fulle av kjøpegale folk. Det var julemarked mens vi var der. Vi fikk veldig julestemning mens vi gikk i gatene.img_4881

Andre saker

Hva jeg gjorde i juleferien

Julen er en fin høytid. Det er tiden da familier og venner samles og feirer en tid der tro, håp og kjærlighet står i fokus. Jeg ble hentet av pappas kjæreste som kjørte meg til pappa hvor vi fikk en god middag. På julaften var jeg hos mamma og kjæresten[…]

Les mer »

Ha det bra, folkens!!

Jeg håper det dere har en kjempefin vinterferie hjemme, men dessverre mår jeg sier «ha det» nå. I morgenen skal Samira og jeg starter vår reise til Nordnorge og etterpå vi skal reise gjennom Middel- og Sydnorge. Så kanskje vi vil besøker dere en gang til 😉 Likevel vil jeg[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *