Pedern

Pedern

Brannvernøvelse

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Mandag 1. september var det duket for en spennende dag på Peder Morset folkehøgskole.

Brannvesenet i Selbu hadde med seg noen staute karer som kom og delte oss inn i grupper.  Etterpå gikk de inndelte gruppene til forskjellige poster for å lære om brann og brannvern. Min gruppe ble med på et av husene og brannvesenet snakket med oss om hvordan vi kunne forebygge brann på husene. Spesielt ble vi advart mot filteret i tørketrommelen som vi må rense for støv hver gang etter å ha brukt den.

Etterpå ble vi tatt med ned ved det hvite huset hvor de som ville fikk prøve å slukke en liten brann som brannvesenet hadde ordnet for oss i en bøtte.  Mange av elevene var flinke til å slukke brannen.

Brannvesenet ble ganske så overbevist om at kullet 2015-16 på Peder Morset folkehøgskole i Selbu er skikket til å både forebygge og håndtere en brann hvis uhellet skulle være ute.

 

Andre saker

I høstferien var jeg hjemme i Trondheim hos foreldrene mine. Jeg slappet av. Jeg besøkte den gamle jobben min på Camphill Rotvoll, de driver med bakeri, safteri, gartneri og veveri. Jeg spilte Xcom enemy unknown for Ps3. Jeg surfet på internet her og der. Jeg kjøpe 2 spill, Dragon age inquisition and Resident[…]

Les mer »

Intervju med Johan Lyshaug

Johan Lyshaug Hva heter du? Johan Lyshaug. Hvor gammel er du? 17 år gammel. Hva gjør du i fritiden? Spiller og leser, samler på gamle filmkamera. Hvordan kom du på akkurat Peder Morset? Jeg hørte venner sa veldig mye positivt om skolen. Hva gjorde du på videregående? Studiespesialisering, Salg og service. Hvilke[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *