Pedern

Pedern

Brannvernøvelse

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Mandag 1. september var det duket for en spennende dag på Peder Morset folkehøgskole.

Brannvesenet i Selbu hadde med seg noen staute karer som kom og delte oss inn i grupper.  Etterpå gikk de inndelte gruppene til forskjellige poster for å lære om brann og brannvern. Min gruppe ble med på et av husene og brannvesenet snakket med oss om hvordan vi kunne forebygge brann på husene. Spesielt ble vi advart mot filteret i tørketrommelen som vi må rense for støv hver gang etter å ha brukt den.

Etterpå ble vi tatt med ned ved det hvite huset hvor de som ville fikk prøve å slukke en liten brann som brannvesenet hadde ordnet for oss i en bøtte.  Mange av elevene var flinke til å slukke brannen.

Brannvesenet ble ganske så overbevist om at kullet 2015-16 på Peder Morset folkehøgskole i Selbu er skikket til å både forebygge og håndtere en brann hvis uhellet skulle være ute.

 

Andre saker

Hva har jeg gjort i juleferien?

I juleferien har jeg vært på fest og fikk hangover neste dag. Jeg har også vært med familien min besøkt en kamerat og slappet av hjemme. Jeg har også spilt litt fotball ute og det var kaldt og glatt ute, jeg har også skypet med noen fra skolen og det[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *