Pedern

Pedern

Brannvernøvelse

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Mandag 1. september var det duket for en spennende dag på Peder Morset folkehøgskole.

Brannvesenet i Selbu hadde med seg noen staute karer som kom og delte oss inn i grupper.  Etterpå gikk de inndelte gruppene til forskjellige poster for å lære om brann og brannvern. Min gruppe ble med på et av husene og brannvesenet snakket med oss om hvordan vi kunne forebygge brann på husene. Spesielt ble vi advart mot filteret i tørketrommelen som vi må rense for støv hver gang etter å ha brukt den.

Etterpå ble vi tatt med ned ved det hvite huset hvor de som ville fikk prøve å slukke en liten brann som brannvesenet hadde ordnet for oss i en bøtte.  Mange av elevene var flinke til å slukke brannen.

Brannvesenet ble ganske så overbevist om at kullet 2015-16 på Peder Morset folkehøgskole i Selbu er skikket til å både forebygge og håndtere en brann hvis uhellet skulle være ute.

 

Andre saker

Hello everyone, this is me…

Servas, Grias eich! I haß (ß=s) Antonia, kum aus Waizenkirchen des is in Österreich und bin zwang Joa alt. I bin a EFD-Freiwilligen bei Peder Morset bis zum Sommer 2017. I bin zum ersten moi in Norwegen und bis jz daugts ma a (obgsehn vom Essen, do hobts es a[…]

Les mer »

På elevheimskvelden på lørdag så hus 1 E.T(1982). Den filmen er søt og litt morsom. Hvis du skal se filmen må du tåle p-ord (if you know what i mean ?° ?? ?°) og alkohol, jeg vil foreslå den for de som er over 7 år. Vi spiste kake og drakk kakao og kaffe og[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *