Pedern

Pedern

Black and White Bomba

Utlendingene koste seg også på Bomba denne uka.

Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.
Elise Marie Johannessen er stipendiat på Digitale media.

Torsdag den 1. oktober var det black and white Bomba. Eleven ble da oppfordret til å kle seg i svart og hvitt for kvelden. Det var utrolig kult å se hvor mange som faktisk gjorde det, alle matchet hverandre og det eneste man så var svart og hvitt på dansegulvet. Det var mange som kom på Bomba også denne gangen, både sofa og bord var fullsatt og det var alltid mye folk på dansegulvet. Pizza har også blitt et populært tilbud på Bomba, og flere koste seg med nystekt pizza sammen før de løp ut på dansegulvet igjen.

Neste torsdag, den 8. oktober, blir det ikke Bomba på den tradisjonelle måten, vi har nemlig blitt invitert på generalprøve for en revy på Framheim. Revyen heter «Kerr du flire tå» og er satt opp av Ungdomslaget Fram(UL FRAM) og Framheims ungdommelige teatertrupp. Revyen er satt opp i sammenheng med UL FRAMs 120 års jubeleum, og har premiere 10. oktober.

Andre saker

Hyggekveld

Hyggekveld den 27 august: På hyggekvelden vi fikk lasagne og salat. Det var konkurranse om isbitsmelting og  leker som lille Willy. Det var fire skåler og fire personer på hvert lag. 1 person fra hvert lag hadde et sugerør på hvert lag. Det var 12 erter i skåla på hvert bord. Hvert bord fikk et[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *