Pedern

Pedern

Besøk til Radiomuseet

Tirsdag 5. september var vi på besøk til Radiomuseet i Selbu.

Vi fikk se og lære mye nytt om gamle radioer, fjernsyn osv…

Vi koste oss og hadde det gøy.

Andre saker

Meråker

Siste uke var jeg i Meråker. Det er 7 år siden jeg har vært på ski. De siste 7 år har jeg bare vært med snowboard i skibakken. Men det var veldig artig. Hjemme drar jeg til Sveits eller Østerrike for å finne skibakker. Vi hadde godt vær. På vei[…]

Les mer »

Snart skal vi på media ha første sending på PMF TV. Jeg og Vetle er programlere i sendingen som skal vises på A-rommet i morgen kl 16. Jeg, Vetle, Elise og Mette har vært oppe på hus 1 og filmet i stuen. Først øvde vi litt, og så spilte vi[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *