Pedern

Pedern

Besøk fra Selbu vgs

Vi er to jenter fra Selbu videregående skole, helsefagarbeiderlinjen. Vi skal være utplassert på medialinjen på PMF denne uken for å se hvordan dere jobber og hvordan dere har det her på skolen generelt. Vi skal se hvordan samholdet i gruppa og miljøet på skolen er. Vi skal lære oss å kommunisere med andre mennesker.

IMG_6772

 

Hva heter du?
-Karoline Kjønhaug
Hvor bor du?
-Selbu, mebonden
Hvor gammel er du?
-18 år
Hvorfor valgte du denne linjen?
-Jeg valgte media, fordi det virket interessant.
Hva er hobbyen din?
-Hobbyen min er å kjøre bilcross, være med venner og feste.

 

IMG_6766 copy

 

Hva heter du?
-Katrine Uthus Stokke
Hvor bor du?
-Selbu, Øverbygda
Hvor gammel er du?
-17 år.
Hvorfor valgte du denne linjen?
-Jeg valgte media, for det virket interessant.
Hva er hobbyen din?
-Hobbyen min er å kjøre snøscootercross, være med venner, kjæresten og feste.

 

IMG_8444 kopi

 

Hva heter du?
-Carina Langseth
Hvor bor du?
-Selbu, Innbygda
Hvor gammel er du?
-17 år
Hvorfor valgte du denne linjen?
-Fordi jeg ville se hva det gikk ut på.
Hva er hobbyen din?
-Hobbyen min er å være med venner, kjæresten, trene og feste.

 

 

 

Tekst: Karoline Kjønhaug, Katrine Uthus Stokke og Carina Langseth
Foto: Karoline Kjønhaug, Katrine Uthus Stokke, Carina Langseth og Asle Lajos Moholt

Andre saker

Kursuke tirsdag: Smart mat

I dag tok jeg turen opp på skolekjøkkenet for å se om kurset Smart mat laget noe god mat. Jeg ble ikke skuffet. Det duftet herlig allerede før jeg kom inn døra og på skolekjøkkenet var det mange flinke kokker. Dagens meny var kylling, wok og blåbærterte. De hadde det[…]

Les mer »

        Hei folkens! I dag vil jeg skrive om meg og en ny hobby: Strikking 🙂 Jeg kan huske strikkete sokker fra min bestemor, men aldri tenkte jeg på strikke selv. Gunn Inger har vist meg hvordan det fungerer. Nå kan jeg ikke slutte. Jeg begynnte med[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *