Pedern

Pedern

Babyshower for Mette-Maya

Mette-Maya, vår lærer på Hestelivlinja, skal snart ha barn og har gått ut i permisjon. Vi ville derfor gjerne gjøre noe hyggelig for henne.

Babyshower er en tradisjon fra Amerika som holdes for å feire kommende barn. Gjestene har med seg gaver som skal komme til nytte etter fødselen. Under en babyshower er det vanlig å ha ulike former for selskapsleker, kaker og gaver. Den feires som regel med venner og familie, men i dette tilfelle var det også med hester. Hvis det blir gutt er fargene blå og om det blir jente så er det rosa.

  

I går hadde vi en slik babyshower for Mette-Maya og vi laget det i stallen. Vi gikk ned i stallen når hun hadde ridetime og begynte med å ordne i stand til hun var ferdig. Da måtte Astri si til Mette at hun måtte komme bort til stallen og se på foten til Aron. Når de kom bort til stallen så hadde alle som var med gjemt seg og skrudd av alt lyset. Når de begynte å åpne døra skrudde vi på lyset og hoppet frem og overrasket henne skikkelig. Vi hadde pyntet stallen med masse blått og hvitt og laget kaker og gaver. Vi fra Hesteliv hadde bakt en bleiekake som hun ble veldig glad for.

 

Andre saker

Refleks

Vi på Peder Morset har fått refleksvester fra NAF, seksjon Selbu/Tydal. Alle eleven har fått sin egen vest. Bruker du refleksvest eller armbånd eller noe annet som har refleks på deg på kveldene kan bilene se deg. Det kan være lurt å bruke refleksvest sånn at du slipper å havne[…]

Les mer »

Husdag

Torsdag la vi bort de vanlige gjøremålene og hadde det som på Peder Morset kalles husdag. En dag for å gjøre noe hyggelig sammen med dem man bor på hus med. Hus 8 og hus 5 hadde aktiviteter sammen og det ble en fin vinterdag. De mest morgenfriske startet dagen[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *