Pedern

Pedern

Babyshower for Mette-Maya

Mette-Maya, vår lærer på Hestelivlinja, skal snart ha barn og har gått ut i permisjon. Vi ville derfor gjerne gjøre noe hyggelig for henne.

Babyshower er en tradisjon fra Amerika som holdes for å feire kommende barn. Gjestene har med seg gaver som skal komme til nytte etter fødselen. Under en babyshower er det vanlig å ha ulike former for selskapsleker, kaker og gaver. Den feires som regel med venner og familie, men i dette tilfelle var det også med hester. Hvis det blir gutt er fargene blå og om det blir jente så er det rosa.

  

I går hadde vi en slik babyshower for Mette-Maya og vi laget det i stallen. Vi gikk ned i stallen når hun hadde ridetime og begynte med å ordne i stand til hun var ferdig. Da måtte Astri si til Mette at hun måtte komme bort til stallen og se på foten til Aron. Når de kom bort til stallen så hadde alle som var med gjemt seg og skrudd av alt lyset. Når de begynte å åpne døra skrudde vi på lyset og hoppet frem og overrasket henne skikkelig. Vi hadde pyntet stallen med masse blått og hvitt og laget kaker og gaver. Vi fra Hesteliv hadde bakt en bleiekake som hun ble veldig glad for.

 

Andre saker

Skoleåret for meg har vært så bra, jeg har møtt mange nye mennesker. Jeg har vent meg til forskjellig mat. Jeg er på linja Multisport. Så jeg har vært med på alle mulige ting. Høsten 2015 så hadde jeg valgfagene kunst og dobbel keramikk og til våren 2016 så har[…]

Les mer »

Larsens Topp 20 Uke 52

Larsens Topp 20 – Uke 52: Kygo Ft. Maty Noyes – Stay The Fat Rat Ft. Laura Brehm – Monody Martin Garrix – Forbidden Voices (Original Mix) Hardwell & Armin Van Buuren – Off The Hook Shilo Ft. Nathan Brumley – Vibes (Extended Mix) Alan Walker – Faded SAVEUS –[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *