Pedern

Pedern

PMF-Kaféen er åpnet

Arbeidtreningslinja driver kafé i Myrstadbygget gjennom skoleåret. Her serverer de eget bakverk fra skolekjøkkenet. Onsdag denne uka hadde de åpent for første gang.

Vi på Medialinja ble invitert på besøk på kaféen, der ble det servert kaffe, saft og kaker.

De har jobbet i en og en halv uke med å få det klart til åpningsdagen, de hadde baket seks kaker: eplekake, sjokoladekake, ostekake, verdens beste (kvæfjordkake) og horn med skinke.

PMF-kaféen ligger i Tømraområdet, og Arbeidstreningslinja håper at så mange som mulig kommer til kaféen. Den er åpen onsdager fra klokken 10:30 – 14:30 og fredager fra klokken 13:00 – 18:30.

Sjefene for hele kaféen er Hanne og Olaug. Alle må ta seg en tur innom kaféen for å slå av en hyggelig prat med de som jobber der.

Det går an at folk avtaler med tilsynet om at de kjører bort til kaféen og at tilsynet kommer og henter når folk vil tilbake til skolen.

Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
PMF Kafe
PMF Kafé

 

Eline jobber på kjøkkenet
Eline jobber på kjøkkenet

 

I fra venstre: Martin Holte, John Arne, Robert, midten, Harald, Andreas, Johan og til høyre Christian.
Medialinja. Fra venstre: Martin, John Arne, Robert, Harald, Andreas, Johan og Christian.

 

 

Godt med kake!
Godt med kake!

 

De første gjestene
De første gjestene

 

Skrevet Av:

Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017
Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017

Andre saker

Friluftsliv i snøhule

Multisport og Friluftslivslinja dro en tur opp til Vardebu fra tirsdag 1. mars til torsdag 3. mars. Kjæresten til Kara, Joe var med på den turen. Silje kom opp på kvelden, Eline og Helena var også med. Ingerid kjørte med bil og Finn Håkon kjørte med snøskuter. Vi hadde spist[…]

Les mer »

Olympier fra Selbu og PMF

Leif Tore Røstum fra Selbu skal delta i Special Olympics World Winter Games 2017. Special Olympics World Winter Games arrangers for 11. gang i Østerrike, det starter 14. mars og varer frem til den 25 mars. Special Olympics World Winter Games er et verdensomspennende arrangement som arrangeres hvert 4. år,[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *