Pedern

Pedern

PMF-Kaféen er åpnet

Arbeidtreningslinja driver kafé i Myrstadbygget gjennom skoleåret. Her serverer de eget bakverk fra skolekjøkkenet. Onsdag denne uka hadde de åpent for første gang.

Vi på Medialinja ble invitert på besøk på kaféen, der ble det servert kaffe, saft og kaker.

De har jobbet i en og en halv uke med å få det klart til åpningsdagen, de hadde baket seks kaker: eplekake, sjokoladekake, ostekake, verdens beste (kvæfjordkake) og horn med skinke.

PMF-kaféen ligger i Tømraområdet, og Arbeidstreningslinja håper at så mange som mulig kommer til kaféen. Den er åpen onsdager fra klokken 10:30 – 14:30 og fredager fra klokken 13:00 – 18:30.

Sjefene for hele kaféen er Hanne og Olaug. Alle må ta seg en tur innom kaféen for å slå av en hyggelig prat med de som jobber der.

Det går an at folk avtaler med tilsynet om at de kjører bort til kaféen og at tilsynet kommer og henter når folk vil tilbake til skolen.

Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
PMF Kafe
PMF Kafé

 

Eline jobber på kjøkkenet
Eline jobber på kjøkkenet

 

I fra venstre: Martin Holte, John Arne, Robert, midten, Harald, Andreas, Johan og til høyre Christian.
Medialinja. Fra venstre: Martin, John Arne, Robert, Harald, Andreas, Johan og Christian.

 

 

Godt med kake!
Godt med kake!

 

De første gjestene
De første gjestene

 

Skrevet Av:

Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017
Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017

Andre saker

Linjenytt fra Digitale media

Hele gjengen samlet foran sin naturfotoutstilling, som kan beskues i hallen i skolebyggets første etasje. Her på linja Digitale media holder vi på med fotografering, intervjuer, redigering og mye mer. Det er vi, sammen med de på valgfag Media, som skriver her i skoleavisen til PMF. Det finnes allerede artikler[…]

Les mer »

Det nærmer seg russetiden.

Russetiden byr alltid på noen eller opptil flere kontroverser, både i media og i de norske hjem. Det er derfor viktig å tenke/huske på at det sies at de 3 siste årene (2013-2015), har vært mye «roligere» og mindre «bråk og skandaler» i russetiden. Dessverre er det en negativ trend[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *