Pedern

Pedern

PMF-Kaféen er åpnet

Arbeidtreningslinja driver kafé i Myrstadbygget gjennom skoleåret. Her serverer de eget bakverk fra skolekjøkkenet. Onsdag denne uka hadde de åpent for første gang.

Vi på Medialinja ble invitert på besøk på kaféen, der ble det servert kaffe, saft og kaker.

De har jobbet i en og en halv uke med å få det klart til åpningsdagen, de hadde baket seks kaker: eplekake, sjokoladekake, ostekake, verdens beste (kvæfjordkake) og horn med skinke.

PMF-kaféen ligger i Tømraområdet, og Arbeidstreningslinja håper at så mange som mulig kommer til kaféen. Den er åpen onsdager fra klokken 10:30 – 14:30 og fredager fra klokken 13:00 – 18:30.

Sjefene for hele kaféen er Hanne og Olaug. Alle må ta seg en tur innom kaféen for å slå av en hyggelig prat med de som jobber der.

Det går an at folk avtaler med tilsynet om at de kjører bort til kaféen og at tilsynet kommer og henter når folk vil tilbake til skolen.

Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
Fra venstre: Emilie, Eline og Guro
PMF Kafe
PMF Kafé

 

Eline jobber på kjøkkenet
Eline jobber på kjøkkenet

 

I fra venstre: Martin Holte, John Arne, Robert, midten, Harald, Andreas, Johan og til høyre Christian.
Medialinja. Fra venstre: Martin, John Arne, Robert, Harald, Andreas, Johan og Christian.

 

 

Godt med kake!
Godt med kake!

 

De første gjestene
De første gjestene

 

Skrevet Av:

Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017
Robert Norli Hamnes , Elev på media 2016/2017

Andre saker

Sist lørdag var det frilørdag, noe som betyr at etter grøten er ferdig klokka halv to så hadde vi fri frem til mandag morgen. Alle hadde derfor muligheten til å finne på noe. For eksempel dra bort fra skolen eller generelt ting vi ikke vanligvis har tid til å gjøre.[…]

Les mer »

Årbokprosjekt

  Lørdag 23.1.16 hadde vi Årbokprosjekt. Det går ut på at linjene skriver hva de gjør på linja, morsomme øyeblikk, fine ting om hverandre. På lørdag så var vi på linjene. Elevene fikk et ark hvor oppgavene stod. Og de skulle skrive morsomme øyeblikk, og hva de har gjort i[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *