Pedern

Pedern

Åpning av PMF-kaféen

Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.
Asle Lajos Moholt er elev på Digitale media.

Onsdag 9. september var vi på PMF-kaféen for å dekke åpningen for skoleåret.

I denne forbindelse snakket jeg litt med Malin Gruer på Arbeid i praksis. Hun kunne informere om at kaféen ligger i et bygg kalt Myrstadbygget. Kaféen ligger i andre etasje og er åpen onsdag fra 10:00 til 14:30 og på fredag fra 13:00 til 18:30.  I første etasje ligger Meium sjokoladefabrikk.

På kaféen finnes noe for enhver smak. Her får du kjøpt brus, pizza, horn, mange kaker, kaffe, te, varm sjokolade, og saft. Alt er til en rimelig pris og det er veldig koselig på PMF-kaféen. Før vi intervjuet, filmet og tok opp på radioen fikk vi også ett valgfritt kakestykke hver og drikke som falt i god smak.

Alt ligger til rette for et nytt strålende år på PMF-kaféen i Selbu.

Malin er en av årets bakere og servitører på PMF-kaféen. Foto: Kine Skei
Malin er en av årets bakere og servitører på PMF-kaféen.
Foto: Kine Skei

 

Andre saker

Musikkvideo med Flexi og Media

I forrige uke ble Flexilinja invitert til å lage musikkvideo i samarbeid med Media. Onsdag den 18. november var vi i gang med prosjektet. Det gikk ut på at vi skulle lage en musikkvideo til en sang. Hvordan vi ville gjøre det var opp til hver enkelt gruppe. Vi var[…]

Les mer »

Media på NRK Tyholt

Forrige uke var Medialinja på NRK Tyholt. Der ble vi guida rundt i alle studio, både radio og tv, og det var spennende å se og høre.        

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *