Pedern

Pedern

Anders Rygh Grønlie

Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.
Marlene Sundet Kalmo er elev på Digitale media.

Denne uken er det Anders Rygh Grønlie som er ukas håndballspiller.

Anders spiller på Nøtterøy IF. Han er født 28.9.1996 og han er kantspiller venstre.

Anders er en lokal  gutt, nærmere bestemt bosatt på Ringshaug sammen med en mer enn middels engasjert mamma og søster. Han fullførte videregående skole på Wang Toppidrett i våres, og jobber nå litt der det byr seg muligheter, og har allerede vært innom servitøryrket, vikar i skolen og holder nå på med flytting for en av sponsorene til Nøtterøy; Skiltprodusenten. Anders er foreløpig singel, og bruker fritiden sammen med sine venner. Skulle det bli noe tid til overs klarer han å sette seg ned og se en TV-serie eller lese bøker.

Faksimile hentet fra: http://www.topphandball.no/player/anders-rygh-gronlie-notteroy-handball-2/
Faksimile hentet fra: http://www.topphandball.no/player/anders-rygh-gronlie-notteroy-handball-2/

Andre saker

Alle på Gjøversalen

Uansett distanse og tid: Her skulle alle opp!   Lørdag 5. september var en spennende dag for alle på Peder Morset folkehøgskole, vi skulle prøve å nå kanskje skolens største mål før juleferien. Tittelen sier alt. Alle skal opp på Gjøversalen. Gamle som unge. Nye som erfarne. Det var en[…]

Les mer »

Juletrehogst

I dag onsdag 25. november kom Arbeid i praksis-gruppa gående fra skogen med 3 juletrær mens Digitale media-gruppa holdt på å filme åpningsvignett for PMF TV. Et tre ble satt opp utenfor stabburet, et skal stå i matsalen og det minste skal stå i stallen.

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *