Pedern

Pedern

Aktivitetsukas festkveld

I går kveld var det endelig duket for festkveld på Peder Morset. Etter en times tid i bassenget, hadde alle fått på seg finklær og var klare for et realt festmåltid. Kvelden startet klokken 18.00 med tacobuffé. Alle kunne selv bestemme hva de ville ha på. Under middagen gikk praten i et sett og latteren fra matsalen ga gjenklang i hele bygget.

Da folk hadde spist seg gode og mette, hadde volontørene ansvar for underholdningen. De hadde laget noen leker som alle som ville fikk være med på. Vi ble delt opp i to lag, hvor lag 1 var de som satt på bord 1 og 2, mens lag 2 var de som satt på bord 3 og 4.

Første lek var «rulle kork» som gikk ut på å rulle en strikkepinne som satt fast i en trå, som igjen var festet til et viskelær, så fort man kunne rundt i ring til viskelæret rørte strikkepinnen. I mens man gjør dette skal man late som om man sitter på do med henda bak og mellom beina.

Lek nummer to var en mimelek. En fra hvert lag fikk komme opp på gulvet og mime mens resten av laget gjettet.

Lek tre var å lage en mumie av dopapir. Tre deltagere fra hvert lag fikk komme ut på gulvet. En satte seg på en stol mens de andre fikk fire minutter til å pakke inn den som satt i stolen med så mye dopapir de kunne. Vinneren var laget som klarte å pakke personen mest inn i løpet av de fire minuttene.

Siste lek var «Sett halen på grisen». Her kunne alle som ville være med delta. En etter en fikk deltagerne bind for øynene å en grisehale av papir i handa. Så ble de snurret rundt 5-10 ganger før de ble sluppet fri og måtte stole på publikum som kun fikk lov til å si varmt (hvis deltageren nærmet seg) eller kaldt (hvis deltageren var helt på bærtur).

Etter et par harde kamper og mye moro var det lag 2 som vant.

Da lekene var overstått var det tid for kaffe og kaker. Det ble servert marengskake (Pavlova) med mye deilig frukt på toppen. Da vi hadde fått ned kaken var det tid for å danse. Volontørene startet med en egenkomponert dans som alle fikk prøve, men ingen (selv ikke volontørene) fikk helt til. Musikk og dans fortsatte utover kvelden og jeg kjenner godt at jeg skulle ha rørt meg litt oftere, for i dag er jeg stiv i nesten alle muskler og ledd på grunn av all dansinga.

Som vanlig tok jeg en del bilder løpet av kvelden:

 

 

 

 

Erlend Eriksen Grøntvedt, stipendiat media 2017/2018

Andre saker

Volontør fra Spania på Peder Morset folkehøgskole!

Jeg heter Maria Elena og jeg kommer fra Elche, i Spania. Jeg gjør EVS (European Voluntary Service) i Norge, på Peder Morset Folkehøgskole. Jeg elsker Norge og været her, og også menneskene fordi de er gode, og været er flott og vi kan se mye snø. Jeg er på linja[…]

Les mer »

Larsens Topp 20 Uke 46

Etter kursuken ser vi på den vanlige timeplanen igjen. Og dermed er det ny hitliste ifra meg. Larsens Topp 20 – Uke 46: Avicii – Waiting For Love (Astma & Rocwell Remix) Daft Punk – Aerodynamic [2001] [R.E.] Nico & Vinz – Our Love Karl Seglem – Gå Rundt Eldrimne[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *