Pedern

Pedern

Aktivitetsdag i Meråker

Onsdag den 29. mars var hele skolen i Meråker alpinsenter. Det var forskjellige aktiviteter. Vi kunne velge selv hva vi kunne gjøre for noe.

Noen var på slalåm og snowboard, noen gikk på tur med langrennski. Det var aking, snøballkrig, tergingkast, bondesjakk, det var også actionfoto. Været var topp, føret var fint, og stemningen var bra.

 

 

 

Vi hadde med oss koken han grilla pølser og burger til oss.

Skrevet av Emma og Ragna

Andre saker

Juleferien

I ferien jeg spiste mye mat. Mye Raclette og Pasta! På nyttårsaften jeg var i sveits med mine venner. Vi feiret til i morgen. Dette var artig 🙂 Jeg var i svømmehall med badstue, velvære og palmoasis. Der var veldig bra! Jeg var often på min bestemor. Mine ferien var[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *