Pedern

Pedern

Å strikke selbugenseren

Hei folkens,

husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her:

IMG_20160211_184012

Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår skynde meg!! Forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

 

Med hilsen,

Simone

Andre saker

Hva kan vi gjøre?

Alle vi lever sammen, men noen gargen det glemme; og også vi glemme hvor. Usually, we live day to day without concerns about the planet, our planet.  We forgot our actions have consequences. So we need be concius about that. We can get sustainable development. What is sustainable development? «Sustainable development[…]

Les mer »

  Det var litt regn på turen, men det gode selskapet gjorde at det ikke hadde så stor betydning. Fra torsdag 27. august til lørdag 29. august var det bli-kjent-tur rundt omkring for hele skolen. Hus 3 og 6 var i Hegra som ligger langs E14 fra Stjørdal mot Sverige.[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *