Pedern

Pedern

Å strikke selbugenseren

Hei folkens,

husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her:

IMG_20160211_184012

Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår skynde meg!! Forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

 

Med hilsen,

Simone

Andre saker

Nordlys over stranda

Nordlyset bukter seg mellom Karlsvogna og hus 1 og 2. Foto: Peter Opland. Den siste uka før høstferien har vi et par netter vært velsignet med et nydelig nordlys over store deler av Trøndelag, også her på Selbustrand. Bildet er tatt av Peter hus 7 onsdag 7. oktober. Klikk på[…]

Les mer »

Kerr du flire tå?

  Vi ble invitert til Ungdomslaget Frams generalprøve på deres nye revy. Så 8 oktober la vi bort den vanlige Bombaplanen og dro en tur på revy i Framheim. Den revyen heter «Kerr du flire tå?». Hele revyen hadde som hensikt å få oss til å le. Det var mange[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *