Pedern

Pedern

Å strikke selbugenseren

Hei folkens,

husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her:

IMG_20160211_184012

Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår skynde meg!! Forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

 

Med hilsen,

Simone

Andre saker

Hesteliv på høsttur til Vårvollen

Hestelivslinja har nettopp vært på årets første overnattingstur. Turen gikk til en liten seter kalt Vårvollen, som viste seg fra sin beste side i det fantastiske høstværet.   Setra ligger en liten dagstur unna skolen, elever og lærere pakket sekker og saltasker, før de salte opp hestene og dro på[…]

Les mer »

Prosjekt: Idrettsturnering

Det første lørdagsprosjektet på Peder Morset folkehøgskole i 2016, ble innholdsrikt. Det var turneringer i forskjellige sporter. Innebandy og Bocca var hovedturneringene, mens det var miniturneringer i hinderløype og ringkast. Lagene besto av hussammensetningene. Altså var lagene, hus 1, hus 2, hus 3, hus 4, hus 5, hus 6, hus[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *