Pedern

Pedern

Å strikke selbugenseren

Hei folkens,

husker dere mitt strikkeprosjekt om det jeg fortalte dere før jul? Jeg mår så mitt mål har jeg ikke nådd, fordi den er ikke ferdig nå. Men min genseren blir storer og storer. Se her:

IMG_20160211_184012

Nå har jeg enda ei uke for blir ferdig med genseren… jeg mår skynde meg!! Forhåpentligvis kan jeg gjøre det.

 

Med hilsen,

Simone

Andre saker

I juleferien dro jeg til Trondheim til mine foreldrene fra 18. desember til 7. januar. I jula spiste vi middag med meg, Pappa, Mamma og Lillebror.  Vi spiste medisterkaker med brokkoli. I gave jeg fikk gavekort, Fallout 4, Just cause 3, Teenage mutant ninja turtles Comic (laget av I.D.W) og[…]

Les mer »

Volontør fra Spania på Peder Morset folkehøgskole!

Jeg heter Maria Elena og jeg kommer fra Elche, i Spania. Jeg gjør EVS (European Voluntary Service) i Norge, på Peder Morset Folkehøgskole. Jeg elsker Norge og været her, og også menneskene fordi de er gode, og været er flott og vi kan se mye snø. Jeg er på linja[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *