Pedern

Pedern

Idrettsturnering

Lørdag den 9 januar var første lørdagsprosjekt i det nye året. Denne gangen var det idrettsturnering som sto på planen. Det var delt opp i to lag pr hus, ett til innebandy og et til boccia. Husene skulle så konkurrere mot hverandre om seieren. Om laget gikk ut av innebandy, gikk man videre til hinderløypeturnering. Gikk man ut i boccia gikk man videre til ringkast turnering.

Ingen hus hadde to kamper samtidig, så husene fulgte hverandre for å heie på det laget som spilte. Jeg var på hus 3 sitt lag i boccia, der kom vi videre til semifinalen. I semifinalen ble vi desverre slått ut, men da hadde vi mere tid til å heie på innebandylaget vårt. I innebandy kom hus 3 til finalen, men klarte desverre ikke vinne. Det ble en 2. plass på hus 3 i innebandy som var utrolig bra.

Hinderløype var en av øvelsene den dagen, det gikk ut på at de skulle over en benk, under en bom, så skulle de rulle på en matte, ta 10 hopp med hoppetau og rulle på en matte igjen, før de så skulle over en annen bom og under og over igjen, før de skulle kaste baller for å få ned kjegler. Når alle kjeglene var nede var det neste mann på huset sin tur. Etter en spennende finale vant hus 7 hinderløypefinalen.

Ringkast foregikk på den måten at de snudde et bord på hodet med de 4 bena i været, de satte så en trekloss inne i bordet. Hvis man traff de forrerste bena eller treklossen var det 10 poeng, hvis man traff de bakerste bena var det 20 poeng. Etter mye spenning og latter ble det hus 7 som gikk av med seieren.

Alt i alt var dette en morsom dag og en bra start på andre halvår på PMF.

Andre saker

Rappellering i Storvika

Den 6. september skulle Flexi- og Medialinja på rappellering i Storvika i Stjørdal. Jeg gjorde det ikke, men jeg tok bilder. Det var gøy å se på. Det var skiftende vær, regn, sol og overskya.  Men humøret var på topp og det er alltid bra. Da alle var ferdige med[…]

Les mer »

Pysjbomba

  På torsdag var det Pysjamas-Bomba. Folk så ut til å kose seg med pysjen sin. Det var mange som hadde på seg pysjen hele dagen.  Vi hadde en konkuranse med premiering av beste kostyme. Første plass gikk til Till med kaninkostymet sitt, og andre plass gikk til Lillian. Hun[…]

Les mer »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *